IT Beheer

IT Beheer

Solydee levert een betaalbaar totaalpakket voor uw IT beheer door heel Nederland. Dit pakket is speciaal ontwikkeld voor het midden en kleinbedrijf tot 50 werkplekken.
Wij leveren uitgebreide mogelijkheden voor systeem en serverbeheer. Middels de flexibele contracten kunt u kiezen voor de formule die bij u past. De mogelijkheden variëren van een specialist op afroep tot volledig beheer van server en werkstations.

Bij alle contracten wordt u aangesloten op ons serveralarmsysteem, waarbij gebruik gemaakt wordt van professionele monitoringsoftware. Door het serveralarmsysteem krijgen wij direct bericht als vitale functies vast dreigen te lopen. Hierdoor kan snel gehandeld worden waardoor veel uitval voorkomen of bekort wordt. Na jarenlange ervaring met automatisering in het midden en kleinbedrijf zijn wij tot de conclusie gekomen dat het voor de kleinere bedrijven over het algemeen erg lastig is een goed ICT-beleid te voeren. Dit terwijl juist door het voeren van een goed uitgewerkt ICT beleid veel winst kan worden behaald op het gebied van effectiviteit en kostenbeheersing. In veel gevallen wordt de automatisering gedaan door een medewerker die wat meer verstand heeft van computers. Deze kennis is vaak niet toereikend, daarbij moet het gedaan worden naast de meer reguliere werkzaamheden. Kleine problemen worden wel opgelost, maar grote problemen worden niet adequaat aangepakt. Daarbij is hij of zij niet op de hoogte van de nieuwste IT-technieken, is wel eens ziek en mist de kennis voor het opzetten van een goed en effectief IT-beleid.

Met Solydee bent u verzekert van 1 aanspreekpunt voor al uw IT vragen. Naast systeem en serverbeheer bieden wij u ook diverse andere diensten. Wij kunnen u van dienst zijn voor advies op het gebied van de hele ICT. Denk hierbij aan telefoons, thuiswerken, PDA’s, fax en printer. Ook voor vragen en hulp bij telefoon via internet (voice over IP), het gebruik van 1 server voor meerdere doeleinden (virtualisatie) en online backup kunt u bij ons terecht. Uw website is het visitekaartje voor uw bedrijf. Ook hiermee kunnen wij u van dienst zijn.

Wij kunnen het volledige onderhoud van uw netwerken beheren. Met onze beheertools kunnen we ons pakket precies aanpassen aan uw behoeftes.

Desgewenst is onze servicedesk 24/7 bereikbaar.

Wij zijn gespecialiseerd in alle merken software, en expert op het gebied van Linux, Windows en Mac OSX.

Onze cybersecurity specialisten installeren on onderhouden alle gangbare firewalls en netwerkinfrastructuren.

Door onze jarenlange ervaring met database pakketten voor de medische wereld, kunnen wij ook uw hele tandartspraktijk, dokterspraktijk of fysiotherapiepraktijk onderhouden.

Een aantal voorbeelden zijn:

  • Exquise
  • Oase
  • VisiQuick
  • Sidexis
  • FysioRoadMap
  • OmniHIS
  • Zorgsom

In onze werkplaats repareren wij alle merken en types pc’s, laptops en servers.

Heeft u een storing die snel verholpen moet worden? Dan proberen wij eerst de reparatie bij op locatie te doen.

Met onze Hulp op Afstand software detecteren we problemen vaak al voordat het tot een storing leidt.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten, neem contact met ons op.

Neem contact met ons op

© Solydee Advies sro 2021

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?