Solydee levert een betaalbaar totaalpakket voor uw IT beheer. Dit pakket is speciaal ontwikkeld voor het midden en kleinbedrijf tot 50 werkplekken.
Wij leveren uitgebreide mogelijkheden voor systeem en serverbeheer. Middels de flexibele contracten kunt u kiezen voor de formule die bij u past. De mogelijkheden variëren van een specialist op afroep tot volledig beheer van server en werkstations. Bij alle contracten wordt u aangesloten op ons serveralarmsysteem, waarbij gebruik gemaakt wordt van professionele monitoringsoftware. Door het serveralarmsysteem krijgen wij direct bericht als vitale functies vast dreigen te lopen. Hierdoor kan snel gehandeld worden waardoor veel uitval voorkomen of bekort wordt. Na jarenlange ervaring met automatisering in het midden en kleinbedrijf zijn wij tot de conclusie gekomen dat het voor de kleinere bedrijven over het algemeen erg lastig is een goed ICT-beleid te voeren. Dit terwijl juist door het voeren van een goed uitgewerkt ICT beleid veel winst kan worden behaald op het gebied van effectiviteit en kostenbeheersing. In veel gevallen wordt de automatisering gedaan door een medewerker die wat meer verstand heeft van computers. Deze kennis is vaak niet toereikend, daarbij moet het gedaan worden naast de meer reguliere werkzaamheden. Kleine problemen worden wel opgelost, maar grote problemen worden niet adequaat aangepakt. Daarbij is hij of zij niet op de hoogte van de nieuwste IT-technieken, is wel eens ziek en mist de kennis voor het opzetten van een goed en effectief IT-beleid.

Met Solydee bent u verzekert van 1 aanspreekpunt voor al uw IT vragen. Naast systeem en serverbeheer bieden wij u ook diverse andere diensten. Wij kunnen u van dienst zijn voor advies op het gebied van de hele ICT. Denk hierbij aan telefoons, thuiswerken, PDA’s, fax en printer. Ook voor vragen en hulp bij telefoon via internet (voice over IP), het gebruik van 1 server voor meerdere doeleinden (virtualisatie) en online backup kunt u bij ons terecht. Uw website is het visitekaartje voor uw bedrijf. Ook hiermee kunnen wij u van dienst zijn.