De behoefte aan efficiëntie vraagt om een flexibele en betrouwbare telefonie oplossing. Met onze Hosted VoIP oplossing beschikt u over een complete communicatie oplossing, die schaalbaar is en mee beweegt met uw organisatie. Onze oplossing vraagt geen grote investering en wordt als dienst aangeboden. U betaalt alleen voor de functionaliteit en capaciteit die u nodig heeft. Daarnaast kunt u altijd nieuwe functies en opties laten toevoegen. In tegenstelling tot een lokale telefooncentrale beschikt u over oplossing die nooit zal verouderen.

Wij zijn gespecialiseerd in Hosted VoIP oplossingen die geïntegreerd kunnen worden met bedrijfssoftware. Onze eigen software ontwikkelaars hebben verschillende efficiency oplossingen ontwikkeld om echt toegevoegde waarde uit Hosted VoIP te halen. Dus naast een nieuwe telefoon op uw bureau ook een stap verder met efficiëntie in uw bedrijf! Klik hier voor enkele van de aanbiedingen en mogelijkheden.

Wat is Hosted VoIP?

Met Hosted VoIP beschikt u over uw eigen telefooncentrale in de cloud, die u volledig zelf of door ons kunt laten beheren. 

U bent niet meer afhankelijk van vaste telefoonlijnen. Deze verbindingen komen te vervallen. Daardoor bent u niet meer verbonden aan één (kantoor) locatie. U bent overal bereikbaar op één telefoonnummer, zowel op uw vaste als mobiele telefoon. Zo kunt u bijvoorbeeld uw tablet als telefoon gebruiken op elke locatie. 

Onze Hosted VoIP oplossing is zeer geschikt voor bedrijven met meerdere vestigingen en thuislocaties. U beschikt over één telefooncentrale voor al uw locaties en u kunt onderling gratis bellen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw bedrijf voorzien van één centraal telefoonnummer en uw klanten via een doorkiesnummer rechtstreeks naar al uw vestigingen laten bellen.

Een goede (internet) verbinding is belangrijk bij het gebruik van VoIP. Wij zijn natuurlijk ook gespecialiseerd in netwerk infrastructuren. Hiermee beheersen wij het totale VoIP vraagstuk.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met op op.