IT Beheer

Voice over IP (VoIP)

De behoefte aan efficiëntie vraagt om een flexibele en betrouwbare telefonie oplossing. Met onze Hosted VoIP oplossing beschikt u over een complete communicatie oplossing, die schaalbaar is en mee beweegt met uw organisatie. Onze oplossing vraagt geen grote investering en wordt als dienst aangeboden. U betaalt alleen voor de functionaliteit en capaciteit die u nodig heeft. Daarnaast kunt u altijd nieuwe functies en opties laten toevoegen. In tegenstelling tot een lokale telefooncentrale beschikt u over oplossing die nooit zal verouderen.

Wij zijn gespecialiseerd in Hosted VoIP oplossingen die geïntegreerd kunnen worden met bedrijfssoftware. Onze eigen software ontwikkelaars hebben verschillende efficiency oplossingen ontwikkeld om echt toegevoegde waarde uit Hosted VoIP te halen. Dus naast een nieuwe telefoon op uw bureau ook een stap verder met efficiëntie in uw bedrijf! Klik hier voor enkele van de aanbiedingen en mogelijkheden.

Wat is Hosted VoIP?

Met Hosted VoIP beschikt u over uw eigen telefooncentrale in de cloud, die u volledig zelf of door ons kunt laten beheren. 

U bent niet meer afhankelijk van vaste telefoonlijnen. Deze verbindingen komen te vervallen. Daardoor bent u niet meer verbonden aan één (kantoor) locatie. U bent overal bereikbaar op één telefoonnummer, zowel op uw vaste als mobiele telefoon. Zo kunt u bijvoorbeeld uw tablet als telefoon gebruiken op elke locatie. 

Onze Hosted VoIP oplossing is zeer geschikt voor bedrijven met meerdere vestigingen en thuislocaties. U beschikt over één telefooncentrale voor al uw locaties en u kunt onderling gratis bellen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw bedrijf voorzien van één centraal telefoonnummer en uw klanten via een doorkiesnummer rechtstreeks naar al uw vestigingen laten bellen.

Een goede (internet) verbinding is belangrijk bij het gebruik van VoIP. Wij zijn natuurlijk ook gespecialiseerd in netwerk infrastructuren. Hiermee beheersen wij het totale VoIP vraagstuk.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met op op.

Wij kunnen het volledige onderhoud van uw netwerken beheren. Met onze beheertools kunnen we ons pakket precies aanpassen aan uw behoeftes.

Desgewenst is onze servicedesk 24/7 bereikbaar.

Wij zijn gespecialiseerd in alle merken software, en expert op het gebied van Linux, Windows en Mac OSX.

Onze cybersecurity specialisten installeren on onderhouden alle gangbare firewalls en netwerkinfrastructuren.

Door onze jarenlange ervaring met database pakketten voor de medische wereld, kunnen wij ook uw hele tandartspraktijk, dokterspraktijk of fysiotherapiepraktijk onderhouden.

Een aantal voorbeelden zijn:

  • Exquise
  • Oase
  • VisiQuick
  • Sidexis
  • FysioRoadMap
  • OmniHIS
  • Zorgsom

In onze werkplaats repareren wij alle merken en types pc’s, laptops en servers.

Heeft u een storing die snel verholpen moet worden? Dan proberen wij eerst de reparatie bij op locatie te doen.

Met onze Hulp op Afstand software detecteren we problemen vaak al voordat het tot een storing leidt.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten, neem contact met ons op.

CONTACT US

© Solydee Advies sro 2021

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?