Het uiterlijk van uw website bepaalt voor een groot gedeelte het beeld dat bezoekers van uw bedrijf krijgen wanneer ze uw website bezoeken. Het is daarom naast de structuur en werking van uw website van groot belang dat de uitstraling en het uiterlijk van uw website past bij hoe u zich als bedrijf presenteert.

Solydee kan voor u een gehele website ontwerpen aan de hand van een bestaande website of huisstijl maar ook in volledig overleg met u een nieuw en fris ontwerp realiseren.

 

Structuur in design

Onze webdesignafdeling zorgt er voor dat een nieuw design van uw website altijd aansluit met de structuur die aangebracht is maar – nog belangrijker – dat u zich zelf thuisvoelt in uw webomgeving.

Zo veel mogelijk wordt uw website opgebouwd uit content, dit om uw website optimaal lees- en vindbaar te maken. Wij zorgen er uiteraard voor dat het design hierbij gerespecteerd blijft.

 

Portfolio

Neem een kijkje in onze portfolio voor een kleine indruk van onze diversiteit in website ontwerpen.

Onze designafdeling kan naast het ontwerpen van uw nieuwe website ook zorg dragen voor het ontwerp van logo’s, brochures, flyers, posters, huisstijlen etc. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.